Fragt & Returnering

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leveringer fra Air-tite.dk
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Air-tite.dk

Leveringsomkostninger:

Leveringsomkostninger hos Air-tite.dk ligger på kun 35 kr. og 45 kr hvis forsendelsen skal leveres til døren.
Levering af varer fra Air-tite.dk anses for færdig, når forbrugeren har modtaget varen.

Forsendelsen:

Air-tite.dk har ansvar til at erstattet eller refundere hvis der er sket skade undervejs. Det betyder at hvis pakken ikke dukker op eller indholdet beskadiges ved levering, vil du få tilsendt et nyt tilsvarende produkt eller få en fuld refundering inc fragt omkostninger.

Bliver pakken sendt retur til Air-tite.dk på grund af manglende afhentning, ubekendt på adressen (forkert adresse opgivet) eller lignende er det kundens ansvar at indbetale porto igen, så pakken endnu en gang kan sendes afsted. Hvis der er uenigheder med leveringen af pakken, skal dette drøftes med PostNord. Portoen hertil er 35kr for levering til pakkeshop og 45kr for levering til døren.

Leveringstiden er 2-3 hverdage (man-fre)

(Der tages forbehold for længere leveringstid, hvis varen ikke er på lager hos vores leverandører eller på eget lager.) Samt eventuelle fejl og mangler på vores lager system. Samt helligdage, or store udsalg. Også mærkedage som Black Friday & og Julehøjtiden.

Hos Air-tite.dk er god kundeservice samt åben og ærlig kommunikation meget vigtigt, og vi vil derfor altid holde kunden opdateret i forhold til levering. Vi trækker først pengene for din ordre når vi sender varen afsted.

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt på Air-tite.dk overgår til dig som forbruger når du står med det i hånden.

Top
Tilføjet kurv:
Fejl ved tilføjelse til kurv:
produktet er tilføjet din ønskeliste